Femija im me ndricon jetenKursi i Piktures

 

Kursi  i Pikturës

Kohëzgjatja : 45 min       

 Shpeshtësia  : 2 herë në javë

Zhanri : Art pamor

 

Kursi i vizatimit dhe pikturës për fëmijët e sistemit parauniversitar udhëhiqet nga kërkesa themelore për të edukuar të vërtetën (realizmin) nëpër punime.

Read more:
 
Kursi i Baletit

 

Qendra Kulturore Artistike “Robert Radoja”

Oazi iëndrrave tuaja për artin

Kursi  i Baletit

Orari : 60 min

Kohëzgjatja : 45 min       

 Shpeshtësia  : 2 herë në javë

Zhanri : Klasik, modern, kontemporan dhe popullor.

Read more:
 
Kursi i Anglishtes

Qendra Kulturore Artistike “Robert Radoja”

Kursi  i Anglishtes

Kohëzgjatja : 45 min       

 Shpeshtësia  : 2 herë në javë

Read more:
 
Kursi i Aktrimit

Qendra Kulturore Artistike “Robert Radoja”

Oazi iëndrrave tuaja për artin

Kursi  i Aktrimit

Kohëzgjatja : 60 min       

 Shpeshtësia  : 2 herë në javë

Zhanri : Art skenik

Pedagog udhëheqës : Eni Lila

Kurset e Aktrimit janë për fillestarë dhe të avancuar. Programi përmban leksione aktrimi nëpërmjet argëtimit të lojrave të fjalës,pantomimës,lëvizjes skenike,etj.

Bazat kryesore mbështeten në frymën e improvizimit, animimit, plastikës,pantomimës,dhe elementeve të tjera .

Formim i përgjithshëm mbi teatrin ,televizionin, dhe filmin.

Read more:
 
Kursi i Pianos

Qendra Kulturore Artistike “Robert Radoja”

Oazi i ëndrrave tuaja për artin

Kursi  i Pianos

Read more:
 
Prev12Next

Kalendari i shtatzanisë

Imazhe

JoomGallery not installed

Regjistrohu / Login

Shikoni faqen tone ne

Na kontaktoni