Femija im me ndricon jetenKurse Anglishte të vecanta - Helen Doron Early English

 

Kurse Anglishte të vecanta - Helen Doron Early English

 

Bëjeni të mësuarin argëtues!
Metoda mësimore Helen Doron përdor lojërat, lëvizje, muzikë dhe shumë argëtim për të forcuar dashurinë natyrale të fëmijës për të mësuar. Fëmija mëson në të njëjtën mënyrë sic mëson gjuhën amtare, me anë të dëgjimit përsëritës dhe përforcimit pozitiv.

 

Metoda Helen Doron Early English ka rreth 30 vjet eksperiencë në më shumë se 33 shtete në mbarë botën.

Mosha
Kjo metodë ofrohet për fëmijë duke nisur nga 3 muajsh deri 10 vjec.
Programet janë përshtatur secilës grupmoshë. Grupet janë të vogla (4-8 fëmijë). Fëmijët ndahen sipas moshës me një vit diferencë (psh 2-3 vjec, 4-5 vjec, 7-8 vjec).

Oraret
Programet zgjasin 10 muaj; ora mësimore është 45 minuta dhe mësimi zhvillohet 1 herë në javë plus përsëritja cdo ditë me anë të CD-së dhe DVD-së.

Cmimi
Pagesa eshte 30 Euro/muaj , ndërsa pagesa për materialet mësimore është 70 Euro. Materialet mësimore përfshijnë një cantë me 4 libra, 4 CD dhe 1 DVD. Me këto materiale mësimore do të punohet për 10 muajt e programit.

Adresa

Adresa: Rr. Ymer Kurti, Vila 2 (pranë sheshit Willson).
Telefon: 069 6938245, 067 4010444.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.heledoron.al
Facebook: www.facebook.com/HelenDoronTirana

 

Kalendari i shtatzanisë

Imazhe

JoomGallery not installed

Regjistrohu / Login

Shikoni faqen tone ne

Na kontaktoni