Femija im me ndricon jetenKursi i Pianos

Qendra Kulturore Artistike “Robert Radoja”

Oazi i ëndrrave tuaja për artin

Kursi  i Pianos

Kohëzgjatja : 45 min       

Shpeshtësia  : 2 herë në javë

Zhanri : Klasik/ Piano Kontemporan/ Tastierë

Mosha 5-8 vjec

Metoda CARL FISCHER ,libri nr 1 - 2 etj.

Kjo metodë është shumë e mirë për këtë kategori, se njëkohësisht fëmija

(nxënësi) mëson 2 celësa dhe të Sol-it dhe të Bas-it, 

Mosha 8 - 14 vjec,

Metoda ruse GNESINA, Cerni

Etyde të ndryshme,pjesë të ndryshme nga kompozitorë vendas si:Harapi, Zadeja etj....Pjesë nga autorë të huaj si Bach ( Bah ) Mozart ,Beethoven, dhe autorë modern të kohës, .etj.

Mosha 15+ vjec

Metoda Ruse

Loja në pianoforte dhe metoda Amerikane John THOMSON'S, njëkohesisht dhe shumë pjesë  të dëgjuara nga muzika operistike , sinfonike, dhe instrumentale, etj .

Pagesa mujore : 8.000 Lekë

Adresat:

  1. Rr. Siri Kodra, prane Frigoriferit, tek Stacioni i Trenit, Tirane
  2. Kompleksi Dinamo, Rr. Bilal Golemi, Qendra ABC, Tiranë
  3. Pallatet Arabe (mbrapa) Laprake, Tiranë

Telefon: 04 2227 858

Mob: 0035568 20 22 373

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Kalendari i shtatzanisë

Imazhe

JoomGallery not installed

Regjistrohu / Login

Shikoni faqen tone ne

Na kontaktoni