Femija im me ndricon jetenKursi i Anglishtes

Qendra Kulturore Artistike “Robert Radoja”

Kursi  i Anglishtes

Kohëzgjatja : 45 min       

 Shpeshtësia  : 2 herë në javë

Për moshën 5-8 vjec

Fairyland (metoda) e përzgjedhur për fëmijet  6-10 vjec, është një metodë vizualisht mbresëlënse e cila kombinon  praktikat  më të mira metodologjike me tipare të reja inovative për mësimdhenie moderne.

E gjithë klasa aktivizohet përms punës së gramatikës, njohurive të tjera të cilat etiketohen në kontekstin e tyre materjial, bazuar në botën reale përms dialogjeve, teksteve dhe metodave kurrikulare .

Librat shoqërohen dhe me disqet përkatëse.

Pagesa mujore : 4.000 Lekë

http://www.expresspublishing.co.uk/elt/fairyland/come_with_me_to_fairyland.html (të dhënat mbi metodikën)

Adresat:

  1. Rr. Siri Kodra, prane Frigoriferit, tek Stacioni i Trenit, Tirane
  2. Kompleksi Dinamo, Rr. Bilal Golemi, Qendra ABC, Tiranë
  3. Pallatet Arabe (mbrapa) Laprake, Tiranë

Telefon: 04 2227 858

Mob: 0035568 20 22 373

Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Kalendari i shtatzanisë

Imazhe

JoomGallery not installed

Regjistrohu / Login

Shikoni faqen tone ne

Na kontaktoni