Femija im me ndricon jetenKursi i Aktrimit

Qendra Kulturore Artistike “Robert Radoja”

Oazi iëndrrave tuaja për artin

Kursi  i Aktrimit

Kohëzgjatja : 60 min       

 Shpeshtësia  : 2 herë në javë

Zhanri : Art skenik

Pedagog udhëheqës : Eni Lila

Kurset e Aktrimit janë për fillestarë dhe të avancuar. Programi përmban leksione aktrimi nëpërmjet argëtimit të lojrave të fjalës,pantomimës,lëvizjes skenike,etj.

Bazat kryesore mbështeten në frymën e improvizimit, animimit, plastikës,pantomimës,dhe elementeve të tjera .

Formim i përgjithshëm mbi teatrin ,televizionin, dhe filmin.

Ky program zhvillon teknikën e të folurit,përmirëson artikulimin,diksionin, ndikon fuqishëm në rritjen e vetëbesimit, përqëndrimit,mendimit krijues, në kapërcimin e emocioneve,ndihmon fëmijën të fitojë qetësine e brëndshme,të zoterojë vetveten,dhe padyshim të shprehë talentin e tij .

Pagesa mujore : 4.000 Lekë

Kurs Aktrimi

Në Akademinë Artistike”ROBERT RADOJA” Kursi i Aktrimit zhvillohet nën kujdesin e aktores Eni  LILA.

Kurset e Aktrimit janë për fillestarë dhe të avancuar. Programi përmban leksione aktrimi nëpermjet argëtimit të lojrave të fjalës, pantomimës, levizjes skenike, fillohet me materiale të shkurtra dhe të thjeshta si fabula, tregime të shkurtra, poezi, monolog, dramatizime t shkurtra, show-komedi, e më pas grupet që krijohen formohen si TRUPA AKTRIMI dhe programi finalizohet me performancën e një shfaqjeje teatrale në skene. Bazat kryesore mbeshteten në frymën e improvizimit, animimit, plastikës, pantomimes dhe elementeve të tjera.
Formim i përgjithshëm mbi teatrin, televizionin dhe filmin.

Ky program zhvillon tekniken e të folurit, përmirëson artikulimin, diksionin, ndikon fuqishëm në ritjen e vetëbesimit, përqendrimit, mendimin krijues, në kapërcimin e   emocioneve, ndihmon fëmijen të fitojë qetësinë e brëndshme, të zotërojë vetveten dhe padyshim të shprehe talentin e tij dhe të bëhet një artist i vërtetë.

Kohëzgjatja e kursit 3 muaj.

Mësimi zhvillohet 2 herë në javë nga 90 minuta.

Grupet i përkasin moshave 4- 7 vjec dhe 8 – 12 vjec.               

 

Kalendari i shtatzanisë

Imazhe

JoomGallery not installed

Regjistrohu / Login

Shikoni faqen tone ne

Na kontaktoni