Femija im me ndricon jetenKursi i Baletit

 

Qendra Kulturore Artistike “Robert Radoja”

Oazi iëndrrave tuaja për artin

Kursi  i Baletit

Orari : 60 min

Kohëzgjatja : 45 min       

 Shpeshtësia  : 2 herë në javë

Zhanri : Klasik, modern, kontemporan dhe popullor.

Për moshën 5-8 vjec

Ushtrime orientuese,

1-     Punohet me gjymtyrët në vecanti,

2-     Krijon lëvizje për këmbët,

3-     Krijon lëvizje për duart,

4-     Punohet me figurat koreografike për moshën e tyre, që do të thotë, rrethi, (linjat), rrjeshtat, diagonali, etj.

5-     Përgatitim kërcime të ndryshme për moshen e tyre.

Pagesa mujore : 4.000 Lekë

Adresat:

  1. Rr. Siri Kodra, prane Frigoriferit, tek Stacioni i Trenit, Tirane
  2. Kompleksi Dinamo, Rr. Bilal Golemi, Qendra ABC, Tiranë
  3. Pallatet Arabe (mbrapa) Laprake, Tiranë

Telefon: 04 2227 858

Mob: 0035568 20 22 373

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Kalendari i shtatzanisë

Imazhe

JoomGallery not installed

Regjistrohu / Login

Shikoni faqen tone ne

Na kontaktoni