Femija im me ndricon jetenKurse Anglishte të vecanta - Helen Doron Early English

 

Kurse Anglishte të vecanta - Helen Doron Early English

 

Bëjeni të mësuarin argëtues!
Metoda mësimore Helen Doron përdor lojërat, lëvizje, muzikë dhe shumë argëtim për të forcuar dashurinë natyrale të fëmijës për të mësuar. Fëmija mëson në të njëjtën mënyrë sic mëson gjuhën amtare, me anë të dëgjimit përsëritës dhe përforcimit pozitiv.

Read more:
 
Kursi i Muzikalitetit - Për fëmijë nga 3 - 7 vjec

Kursi i Muzikalitetit - Për fëmijë nga 3 - 7 vjec

Fëmijët në këtë klasë do të bëjnë muzikë duke përdorur zërin e tyre dhe instrumentë të thjeshtë perkursiv.
Nëpërmjet lojrave të ndryshme ritmike, përrallave muzikore, këngëve, dëgjimit të veprave të kompozitorëve me të shquar klasike, performimit në ansambël, njohjes me notacionin muzikor dhe me fakte të thjeshta mbi jetën e kompozitorëve, fëmijët do të zhvillohen muzikalisht në një mënyrë që do t'i kënaqi e gëzojë ata, duke u zgjuar kështu një dashuri e përjetshme për muzikën.

Read more:
 
Kursin e pikturës dhe vizatimit

Kursin e pikturës dhe vizatimit

Mami-ime rekomandon: Kurse Pikture Atelie Art. Kurset janë të ndara në grup-mosha duke filluar nga moshat parashkollore dhe deri tek përgatitjet për shkollat profesionale të Artit dhe Arkitekturës. Në kete atelie fëmijet do të njihen dhe do të mësojnë të gjitha gjinit e pikturës,skulpturës, vizatimit, kolazhit, perspektivës, kompozicjonit, fumetit, etj.

Read more:
 
Kursi i Kreativitetit “Pikaso i Vogël” për fëmijë nga mosha 3 – 8 vjeç

 

Kursi i Kreativitetit “Pikaso i Vogël” për fëmijë nga mosha 3 – 8 vjeç.

Ideja e kursit është t’i zhvillojë fëmijës fantazinë, imagjinatën duke vënë mendjen në punë, duke përdoruar materiale të riciklueshme, të shumëllojshme. Çdo orë është e ndryshme, ka pikturë, krijime në 3D.

Read more:
 
Prev12Next

Kalendari i shtatzanisë

Imazhe

JoomGallery not installed

Regjistrohu / Login

Shikoni faqen tone ne

Na kontaktoni