Femija im me ndricon jetenKur ju keni nevojë për ndihmë nga profesionisti

Shumë probleme disipline mund të përballohen thjesht duke shfrytëzuar kohë për ta analizuar forcën e lidhjes suaj prind-fëmijë, duke përdorur teknika të sensit të përbashkët dhe duke provuar njërën metodë pas tjetrës, derisa ta keni gjetur metodën që jep rezultat.

Read more:
 
Fëmijët pyesin

Ҫështje të ndryshme që shqetësonjë fëmijët

Read more:
 
Pse është e rëndësishme që prindërit të dinë si zhvillohet fëmija?

Kur vjen një fëmijë, ngrihen me dhjetëra mendime, ëndrra, shpresa, imazhe, mundime, vështirësi, dyshime, plane dhe përgatitje. Është një proçes i gjatë që nga momenti i konceptimit të fëmijës e deri sa të dalë nga barku i nënës, të rritet, zhvillohet, edukohet dhe të vendosë bazat e jetës. Prindërimi është një nga përgjegjësitë dhe kënaqësitë më të bukura të jetës.

Read more:
 
Detyra të thjeshta prindërore për fëmijët 0-5 vjeç

Detyra që prekin zhvillimin dhe sigurinë e fëmijës. 

Read more:
 
Si të kuptojmë që fëmija jonë ka nevoja të veçanta?

Disa nga çrregullimet më të zakonshme të zhvillimit dhe sjelljes


Megjithëse çrregullimet apo vonesat e zhvillimit dhe sjelljes janë duke u shtuar ndjeshëm, ato janë akoma pak të kuptuara dhe pranuara nga shoqëria. Mungesa e njohurive shpesh shoqërohet dhe me stigmatizim ndaj problematikave të zhvillimit dhe sjelljes.

Read more:
 
Prev12345Next

Kalendari i shtatzanisë

Imazhe

JoomGallery not installed

Regjistrohu / Login

Shikoni faqen tone ne

Na kontaktoni