Femija im me ndricon jetenBebet premature

 

Prej një viti gjendet në librari një libër i një nëne italiane e cila flet për eksperiencën e saj të një lindje të parakohshme me një peshë të bebit vetëm 660 gramë, por siç e quan ajo, Yll e bukur.Concetta Marotta i kushtoi një libër vajzës së saj që luftoi me vdekjen pranë një nëne që u gjend totalisht e papërgatitur por pati besim. (Concetta Marotta, Anjes) 

Read more:
 
Pse u duhet nënave të reja ndihma e psikologut

Materniteti nuk është thjesht një ndërtesë ku lindin fëmijë. Materniteti është një vend ku çdo grua konsultohet për problemet e saj gjinekologjike, ku merr këshilla si të ndjekë një shtatzani, ku i jepet asistencë shtatzanive të vështira,

Read more:
 
Marrëdhënia midis prindërve dhe mënyra se si kjo ndikon te fëmija

 Marrëdhënia midis prindërve dhe mënyra se si kjo ndikon te fëmija

Ardhja e një fëmije në jetë është një ngjarje e shënuar për prindrit e rinj, por ndryshimi total i rutinave, orareve të gjumit, përkujdesja e madhe që i nevojitet nje fëmije në veçanti në vitet e para si dhe probleme të tjera të jetës së përditshme krijojnë një situatë stresuese në marrëdhënien bashkëshortore edhe nëse ajo ka qënë shume e mirë më parë. Si pasoj e këtij ndryshimi prindrit e rinj janë të tensionuar, të frustruar dhe shpesh kanë mosmarrëveshje me njëri-tjetrin.

Read more:
 


Kalendari i shtatzanisë

Imazhe

JoomGallery not installed

Regjistrohu / Login

Shikoni faqen tone ne

Na kontaktoni