Femija im me ndricon jetenjesh hallë

Kjo që po ju tregoj është një histori dashurie, por që do të mundohem ta tregoj në kuadrin edukativ dhe me syrin objektiv, përsa mund të jemë objektive. Dashuria ime me nipin tim, lindi në ditën që ai erdhi në jetë.  Nëse do të më duhej ta përshkruaj me fjalë nuk arrijë dot, sepse është një përjetim dhe si i tillë nuk mund të përshkruhet me fjalë. Ai që kur ishte në barkun e mamit të tij, ishte një camarrok i vërtetë, lëre më pas kur lindi.

Lexo më tepër - Të jesh hallë
 
Qentë e ‘rrezikshëm’ në Tiranë dhe siguria e fëmijëve

Dua të sqaroj që në fillim të shkrimit tim se nuk jam kundër mbajtjes së një qeni në familje, për më tepër djalit tim do t’i pëlqente shumë të kishte një qen, por për shkak se jetoj në pallat dhe për disa arsye të tjera, kemi preferuar të mos kemi një qen.

Read more:
 
“Këtë vit kam festuar ditëlindjen si një njeri me katër zemra!”

"Këtë vit kam festuar ditëlindjen si një njeri me katër zemra!" 

 

Të dashura mama,

Në punën tonë të përditshme ne njohim shumë nëna, nëna si unë, si ti me histori të veçanta. Ashtu ishte dhe momenti kur e njohëm këtë mami me fat, por sëcilës i është vënë mbi supe një barrë e rëndësishme. Ne do ta mbështesim maksimalisht me gjithçka që mundemi që ajo të bëjë detyrën e saj sa më mirë. E dashur të urojmë suksese dhe të falenderojmë që e ndave me ne historinë tënde.

Read more:
 


Kalendari i shtatzanisë

Imazhe

JoomGallery not installed

Regjistrohu / Login

Shikoni faqen tone ne

Na kontaktoni